SteekSpel trakteert

We kwamen op het ouderwetse idee om een Puzzel- en Kleurwedstrijd te houden. Iedereen mag meedoen, deelname is gratis, en... er zijn mooie prijzen te winnen.

Ouderwetse hobby's zoals vogelspotten, breien en puzzelen zijn populair in coronatijd. SteekSpel haakt in op deze trend, en trakteert u en uw kinderen (of kleinkinderen) op zo'n ouderwets 'slow living' tijdverdrijf. Dus leg je mobieltje weg, en pak een potlood en verse viltstiften erbij. Het is tijd om te puzzelen en te kleuren.

En vooruit... we maken er ook een wedstrijdje van. Dankzij Bruna Weert zijn er mooie prijzen te winnen. Hoe steekt dat in elkaar?

1. U wilt meedoen. Stuur ons een bericht op info@steekspel.eu met uw naam en adres. Als inwoner van de gemeente Weert of Nederweert krijgt u een Puzzel- en Kleurplaat (in groot formaat) gratis thuisbezorgd. Woont u ergens anders? Neem dan contact met ons op.
2. Los beide puzzels op en vul de oplossing in. Wees gerust: ook al zijn de puzzels in Weerts dialect - ze zijn door iedereen met een puzzelknobbeltje te maken. Ook als je geen dialect spreekt. Tip: beide puzzels hebben met elkaar te maken. Je ziet het, als je het doorhebt.
3. Op de andere kant zie je een tekening over de Rogstekers van Weert. Maak deze tekening op je eigen manier af. Om je op gang te helpen, hebben we 'm al voor de helft in de verf gezet. Veel succes.
4. Klaar? Vul je naam en leeftijd in, plus het mailadres van een contactpersoon (18+).
5. Lever de complete puzzel en tekening tussen 20 nov en 10 jan 2022 in bij Bruna in Weert. Als je bij de winnaars hoort, krijg je op 15 jan 2022 een bericht op jouw mailadres (18+).

Wat is er te winnen?

De 1e prijs bestaat uit het spel '20 Seconds Showdown' plús € 40,- contant prijzengeld.
De 2e prijs bestaat uit het ‘Regenwormen spel’ plus € 20,-.
De 3e prijs bestaat ook uit het ‘Regenwormen spel’ plus € 10,-.

Iedereen die de puzzel en tekening volgens de Spelregels inlevert, ontvangt een tegoed van € 2,50 bij Bruna Weert (bij een besteding van minimaal € 15,-). Veel plezier met puzzelen en tekenen. Heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht.